EFFECTIEF INRICHTEN VAN
DOCUMENT MANAGEMENT PROCESSEN
gallery/Logo

ADVISEREN

 

De doelstellingen van uw organisatie, het afgesproken beleid maar zeker ook de wensen en eisen van uw gebruikers, vormen de basis voor de dienstverlening die u nodig heeft. Deze dienstverlening moet immers aansluiten op uw specifieke situatie om ondersteuning te bieden aan de interne werkprocessen.

 

Op basis van onze ervaring is het voor veel bedrijven al lastig genoeg om de eigen uitgangspunten helder te formuleren. Gecombineerd met de complexe en ondoorzichtige markt van afdrukoplossingen en de dynamiek van de eigen organisatie, maakt het een behoorlijke uitdaging om dienstverlening in te kopen die past en ook blijft passen.

 

Of u het goed heeft gedaan kunt u enkel in de praktijk ervaren. Bijsturen en aanpassen kan dan wel maar alleen binnen de mogelijkheden die uw contract biedt.

 

Vanuit onze onafhankelijk positie kunnen wij creatief, transparant en oplossingsgericht met u meedenken. Meer dan 18 jaar marktervaring maakt dat wij u gedurende het gehele inkooptraject kunnen adviseren en ondersteunen. We kunnen dit zowel met als voor u doen. Zo helpen wij u maximaal rendement te halen op basis van de juist flexibele contractvoorwaarden.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons direct of laat een bericht achter via het contactformulier.

DIENSTEN:

  • Analyse huidige contracten

  • Totale Spend Analyse

  • Inventarisatie op locatie(s)

  • Inventariseren wensen en eisen organisatie

  • Adviseren/opstellen van beleid

  • Adviseren invulling dienstverlening

gallery/Afbeelding2